ေလာင္တုိက္ သြင္း ရ္် .... ရွင္းေစသတည္း.....
အားရပါးရ ႏြာျပီးျပီ နွပ္ျပီးျပီ တံက်င္ထိုးျပီး ကင္ျပီးျပီ ခုေတာ့ ေလာင္တုိက္ထဲ သြင္းေတာ့မယ္။ ...
သခြားသီး ဒန္ေပါက္ ျကက္သားကင္ ဘိရု အသီး သခြားသီးနဲ ့ေရာ့ဗ်ာ စား...
ဒိန္ခ်ဥ္နဲ ့နွပ္ထားတဲ့ အသားကို မီး အျပင္းဆံုးထားျပီး အုိဗင္ထဲထဲ့တယ္။ ဒိန္ခ်ဥ္နဲ ့နွပ္ထားေတာ့ အသားေတြက မခ်က္ခင္ ကထဲက ခ်က္ခ်င္ေနျပီ။ အတြင္းကအသား က်က္ေလာက္ျပီ ဆိုမွ အုိဗင္ထဲက ထုတ္ျပီး မီးျပန္ကင္တယ္။ မီးကင္တဲ့ အနံ ့က အလြန္ေမႊးတာ ကလား...
Beetroot လို ့ေခၚတဲ့ သစ္ဥ ဆိုရင္ ခ်ဥ္ျပံဳးျပံဳးနဲ ့ ျကက္ေသြးနီေရာင္ ရဲေနတာဘဲ အေရာင္စြန္းတာလဲမေမးနဲ ့။ ဒါနဲ ့အစားေတြ အေရာင္တင္လုိ ့ရတယ္ဗ်။ ျမန္မာျပည္မွာ မစားဘူးဘူး။ စလံုးမွာ ရိွသလိုဘဲ၊ ကုလားေတြ စားတာေတြ ့ ဘူးတယ္။ ဒီမွာေတာ့ ခ်က္ျပီးသား ဖြင့္စားရံုဆုိေတာ့ ဘယ္လ္ိုခ်က္မွန္းမသိပါ။
Wednesday, November 21, 2007
Food - Chick III (Kebab)
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment